PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Wpływ sposobu mieszania składników ciasta na jakość uzyskanego pieczywa pszennego
(
Ceglińska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Świąder B.
), s. 14-16
artykuł:
Właściwości reologiczne klarownych soków: aroniowego i jabłkowego
(
Sitkiewicz I.
,
Kalinowska R.
,
Kamiński B.
), s. 17-21
artykuł:
Modelowanie brył owoców na przykładzie owoców mandarynki
(
Mieszkalski L.
,
Anders A.
,
Sołoducha K.
), s. 22-25
artykuł:
Zawartość antyoksydatów w wybranych odmianach czarnych porzeczek pochodzących z różnych upraw w kontekście profilaktyki prozdrowotnej
(
Kazimierczak R.
,
Hallmann E.
,
Rembiałkowska E.
), s. 26-32
artykuł:
Maszyny do oddzielania nerek od kostnych odpadów po filetowaniu
(
Dowgiałło A.
,
Sikora M.
), s. 33-35
artykuł:
Zmiany struktury wewnętrznej jabłek w czsie suszenia konwekcyjnego
(
Janowicz M.
,
Sitkiewicz I.
), s. 36-41
artykuł:
Identyfikacja wybranych artykułów rybnych
(
Ziółkowska A.
,
Janus P.
), s. 42-46
artykuł:
Wpływ 1-metylocyklopropenu (1-MCP) na jakość i zdolność przechowalniczą jabłek odmiany Melrose
(
Sikora M.
,
Tomala K.
), s. 47-51
artykuł:
Nanomateriały i nanotechnologie
(
Sawosz F.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 52-56
artykuł:
Organizmy modyfikowane genetycznie- próba oceny świadomości społeczeństwa polskiego
(
Kolasa-Więcek A.
), s. 57-59
artykuł:
Analiza stosowanych sposobów patroszenia ryb dla potrzeb zmechanizowania operacji patroszenia karpi
(
Dutkiewicz D.
,
Sikora M.
), s. 60-63
artykuł:
Metody pomiaru stanu wody w żywności
(
Pałacha Z.
), s. 64-69
artykuł:
Nowe dodatki funkcjonalne do żywności i suplementów diety - karetonoidy morskie
(
Czerwonka M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 70-74
artykuł:
Wirusy przenoszone przez żywność
(
Berthold A.
,
Żukowska K.
), s. 75-79
artykuł:
Zastosowanie cyklodekstryn w przemyśle spożywczym
(
Górska A.
,
Kozłowska M.
), s. 80-84
artykuł:
Immobilizacja fizyczna lipaz. Część 1: Immobilizacja lipaz poprzez adsorpcję
(
Tarnowska K.
,
Gruczyńska E.
,
Kowalski B.
), s. 85-91
artykuł:
Substancje wzmacniające smak i ich rola w żywności wygodnej
(
Kostyra E.
), s. 92-97
artykuł:
Konieczność zmian w polskiej polityce żywnościowej
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 98-103
artykuł:
Nowe zarządzenie publiczne a budowa relacji administracja skarbowa - podatnik po wejściu Polski do UE
(
Kotowska E.
), s. 104-108
artykuł:
Procesy innowacyjne w kształtowaniu społeczeństwa opartego na wiedzy
(
Białoń L.
,
Janczewska D.
), s. 109-114
artykuł:
Logistyka w sferze zaopatrzenia
(
Piątkowski Z.
,
Żebrowski W.
), s. 115-121
artykuł:
Ryzyko a wartość firmy ubezpieczeniowej
(
Mazur K. P.
), s. 122-125
artykuł:
Regionalny system innowacji
(
Boguski J.
), s. 126-130
artykuł:
Zastosowanie algorytmów genetycznych w problemie diety
(
Winiczenko R.
), s. 131-135
artykuł:
Społeczne aspekty nowych mediów
(
Goryszewski Ł.
), s. 136-139
artykuł:
Menedżerowie jutra
(
Król A.
), s. 140-142
artykuł:
Logika pogłębiania integracji europejskiej: od Jednolitego Aktu Europejskiego do Traktatu z Maastricht. Budowa jednolitego rynku
(
Kołodziej T.
), s. 143-148
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.