PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Wpływ powlekania na przebieg odwadniania osmotycznego dyni
(
Pękosławska A.
,
Lenart A.
), s. 9-13
artykuł:
Ocena zanieczyszczeń ziarna kukurydzy za pomocą komputerowej analizy obrazu
(
Szwedziak K.
,
Rut J.
), s. 14-15
artykuł:
Zmiany barwy suszu jabłkowego uzyskanego przy wykorzystaniu promieniowania podczerwonego
(
Rząca M.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 16-19
artykuł:
Badania modeli urządzeń do oddzielania nerek od odpadów kostnych po filetowaniu ryb
(
Dowgiałło A.
,
Dutkiewicz D.
), s. 20-24
artykuł:
Wpływ zawartości wody na przemiany fazowe mieszaniny sacharozy z pektyną
(
Pałacha Z.
,
Szulakowski A.
), s. 25-29
artykuł:
Porównanie zawartości związków przeciwutleniających w owocach papryki świeżej i mrożonej pochodzącej z uprawy ekologicznej i konwencjonalnej
(
Hallmann E.
,
Sikora M.
,
Rembiałkowska E.
), s. 30-33
artykuł:
Dyfuzyjność suszonej tkanki jabłek wstępnie modyfikowanej w procesie odwadniania w zmiennych warunkach ciśnienia
(
Janowicz M.
), s. 34-38
artykuł:
Metody modelowania zbioru brył nasion
(
Mieszkalski L.
,
Sołoducha K.
), s. 39-44
artykuł:
Nowe spojrzenie na zużycie czynników energetycznych w zakładzie przemysłu spożywczego
(
Kowalczyk R.
,
Netter J.
), s. 45-47
artykuł:
Tendencje w produkcji wyrobów piekarniczych o podwyższonej wartości odżywczej
(
Jędrzejczyk H.
,
Hoffmann M.
), s. 48-54
artykuł:
Przegląd konstrukcyjno - funkcjonalny masownic do mięsa. Część I: Masownice bębnowe i mieszadłowe
(
Diakun J.
,
Seńcio M.
), s. 55-62
artykuł:
Suszenie rozpyłowe w przemyśle spożywczym
(
Samborska K.
), s. 63-69
artykuł:
Problemy związane z kontenerowym transportem ziarna kakaowego
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
), s. 70-71
artykuł:
Immobilizacja kowalencyjna lipaz
(
Tarnowska K.
,
Gruczyńska E.
,
Kowalski B.
), s. 72-78
artykuł:
Sery dojrzewające jako środowisko rozwoju patogenów
(
Berthold A.
,
Pluta A.
,
Dolińska M.
), s. 79-84
artykuł:
Bezpieczne przechowywanie ziarna - analiza nakładów energetycznych
(
Kaleta A.
,
Górnicki K.
), s. 85-88
artykuł:
Ekoefektywność przemysłu mleczarskiego
(
Wojdalski J.
,
Dróżdż B.
), s. 89-92
artykuł:
Sektorowe systemy innowacyjne szansą rozwoju przetwórstwa spożywczego w Polsce
(
Boguski J.
), s. 93-97
artykuł:
Mity i realia proponowanych zmian wspólnej polityki rolnej Unii Europejskiej po 2013 roku
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 98-102
artykuł:
Controlling procesów biznesowych
(
Bitkowska A.
,
Piątkowski Z.
,
Żebrowski W.
), s. 103-106
artykuł:
Algorytmy genetyczne i ich zastosowania
(
Winiczenko R.
), s. 107-110
artykuł:
Wiedzochłonność procesów innowacyjnych w przemyśle polskim w latach 1997-2004
(
Białoń L.
,
Janczewska D.
), s. 111-116
artykuł:
Fraktalne uęcie funkcji zarządzania
(
Lewandowski M.
), s. 117-122
artykuł:
Optymalizacja procesu produkcyjnego
(
Mazur P.
), s. 123-126
artykuł:
Logika pogłębiania integracji europejskiej
(
Kołodziej T.
), s. 127-132
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.