PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 16, nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 16, nr 2
artykuł:
Wykorzystanie czujników bezprzewodowego pomiaru temperatury w optymalizacji wypieku pieczywa żytniego
(
Ceglińska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Deja M.
), s. 17-19
artykuł:
Modelowanie wnikania wody podczas rehydracji suszonego jabłka
(
Witrowa-Rajchert D.
,
Dworski T.
), s. 20-23
artykuł:
Określenie zanieczyszczeń w mące za pomocą komputerowej analizie obrazu
(
Szwedziak K.
,
Sobkowicz J.
), s. 24-25
artykuł:
Produkcja napojów bezalkoholowych z zastosowaniem emulsji napojowych
(
Dłużewska E.
,
Gasik A.
), s. 26-29
artykuł:
Wybrane technologiczno-energetyczne aspekty tłoczenia nasion lnu
(
Osiak J.
,
Wojdalski J.
), s. 30-31
artykuł:
Segregacja podczas mieszania niejednorodnych materiałów ziarnistych w mieszalniku bębnowym
(
Kolasa-Więcek A.
), s. 32-34
artykuł:
Zastosowanie obiektywnej metody kolorymetrycznej do oceny barwy mięsa
(
Gozdecka G.
), s. 35-37
artykuł:
Możliwości zastosowania elementów GMP/GHP oraz HACCP na etapie projektowania technologicznego zakładu przemysłu spożywczego
(
Grzesińska W.
,
Cacak-Pietrzak G.
), s. 38-41
artykuł:
Krystalizacja kierowana miodu pszczelego
(
Bakier S.
), s. 42-45
artykuł:
Możliwości zastosowania ultradźwięków w przetwórstwie mięsnym Część I Wpływ ultradźwięków na kruchość mięsa, strukturę tkanki łącznej i mięśniowej
(
Górska A.
,
Kozłowska M.
), s. 46-48
artykuł:
Analiza porównawcza konstrukcji pieców konwekcyjno-parowych
(
Diakun J.
,
Zawisza K.
), s. 49-53
artykuł:
Charakterystyka wybranych metod przedłużania świeżości i trwałości pieczywa
(
Jędrzejczyk H.
,
Hoffmann M.
), s. 54-57
artykuł:
Czynniki wpływające na tworzenie oraz funkcjonowanie gron rolno-spożywczych w Polsce
(
Boguski J.
), s. 58-62
artykuł:
Ocena skutków regulacji na przykładzie ustawodawstwa weterynaryjnego wdrożonego w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej - z uwzględnieniem jego wpływu na bezpieczeństwo zdrowotne żywności
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 63-69
artykuł:
Nowoczesne systemy zarządzania produkcją Część II Sterowanie operacyjne
(
Żebrowski W.
,
Pawłowski M.
,
Piątkowski Z.
), s. 70-72
artykuł:
Ogólna ocena narodowego planu rozwoju 2007-2013 ze szczególnym uwzględnieniem problematyki rozwoju infrastruktury transportowej
(
Bauer R.
), s. 73-76
artykuł:
Efektywność nauczania informatyków
(
Greniewski M. J.
), s. 77-80
artykuł:
Logika poszerzeń integracji europejskiej Czesć II Etapy poszerzania do końca XX wieku
(
Kołodziej T.
), s. 81-88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.