PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 16, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 16, nr 1
artykuł:
Wpływ czasu sterylizacji, stopnia rozdrobnienia i zawartości tłuszczu na jakość modelowych konserw mięsnych
(
Adamczak L.
,
Słowiński M.
,
Borysiak M.
,
Pietrzak D.
), s. 9-12
artykuł:
Wymiana masy w procesie smażenia frytek
(
Drejarz A.
,
Lenart A.
), s. 13-17
artykuł:
Charakterystyka mieszania spożywczego układu ziarnistego systemem funnel-flow z wykorzystaniem metody analizy wariancji
(
Matuszek D.
,
Tukiendorf M.
), s. 18-20
artykuł:
Stabilność i cechy reologiczne emulsji napojowych z dodatkiem gumy ghatti
(
Dłużewska E.
,
Leszczyński K.
), s. 21-24
artykuł:
Wpływ wysokich ciśnień (UHP) na niektóre właściwości i stan higieniczny mięsa wieprzowego
(
Kłoczko I.
), s. 25-29
artykuł:
Odwracalność procesu krystalizacji miodu
(
Bakier S.
), s. 30-34
artykuł:
Badania wpływu elektrostymulacji wysokonapięciowej na zmiany poubojowe elementów tuszy wołowej
(
Gozdecka G.
,
Szorc J.
), s. 35-39
artykuł:
Wykorzystanie funkcji harmonicznej z tłumieniem do opisu przebiegu transportu wilgoci w ziarnie z wykorzystaniem sorbentu naturalnego
(
Szwedziak K.
,
Sobkowicz J.
), s. 40-42
artykuł:
Granulacja żywności w formie proszku
(
Poszytek K.
,
Lenart A.
), s. 43-46
artykuł:
Modelowanie cięcia materiałów rolno-spożywczych
(
Dowgiałło A.
), s. 47-50
artykuł:
Czynniki technologiczne wpływające na zużyci wody w zakładzie przetwórstwa drobiarskiego
(
Dróżdż B.
,
Wojdalski J.
,
Sawicki J.
,
Gujski G.
), s. 51-54
artykuł:
Nanotechnologia-teraźniejszość i przyszłość
(
Świderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 55-57
artykuł:
Substancje polepszjące jakość pieczywa Cześć II Polepszacze naturalne w produkcji pieczywa
(
Jędrzejczyk H.
,
Hoffmann M.
), s. 58-62
artykuł:
PN-EN ISO 22000 systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności- wymagania dla wszystkich organizacji w łańcuchu żywnościowym
(
Tomala D
,
Pałacha B.
), s. 63-64
artykuł:
Strategie polskich przedsiębiorstw w świetle badania empirycznego
(
Gierszewska G.
,
Masłyk-Musiał E.
), s. 65-69
artykuł:
Wyzwania IT w zarządzaniu kapitałem ludzkim
(
Sajkiewicz A.
), s. 70-72
artykuł:
Nowoczesne systemy zarządzania produkcją Cześć I
(
Żebrowski W.
,
Pawłowski M.
,
Piątkowski Z.
), s. 73-76
artykuł:
Rola parków przemysłowych we wspieraniu regionalnej przedsiębiorczości
(
Boguski J.
), s. 77-80
artykuł:
Metodologiczne aspekty oceny skutków regulacji (OSR) ochronna zdrowia ludności
(
Karpińska K.
), s. 81-86
artykuł:
Istota i sprzeczności postępu technicznego
(
Mazur K. P.
), s. 87-90
artykuł:
Logika poszerzeń integracji europejskiej Cześć I Korzenie atrakcyjności integracji europejskiej
(
Kołodziej T.
), s. 91-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.