PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 15, nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 15, nr 2
artykuł:
Wpływ ciśnienia homogenizacji na stabilność emulsji napojowych z dodatkiem skrobii modyfikowanej®
(
Dłużewska E.
,
Leszczyński K.
), s. 27-30
artykuł:
Wpływ aglomeracji w pneumatycznie generowanym złożu fluidalnym na skład granułometryczny modelowej żywności w proszku
(
Poszytek K.
,
Domian E.
,
Lenart A.
), s. 31-34
artykuł:
Porównanie jakości babek drożdżowych otrzymanych z ciasta zamrażanego
(
Ceglińska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
), s. 35-36
artykuł:
Analiza wykorzystania podajnika p-10 do wytwarzania mieszanin miodu z pyłkiem kwiatowym
(
Bakier S.
), s. 37-40
artykuł:
Zastosowanie pomiaru barwy do oceny jakości mięsa drobiowego
(
Słowiński M.
,
Lorowski T.
,
Damczak L.
,
Asiewicz K
,
Golonko M.
), s. 41-43
artykuł:
Optymalizacja warunków szacowania (metodą komputerowej analizy obrazu) tłuszczu w drobnym mięsie wieprzowym klasy ii
(
Dasiewicz K.
,
Szymański P
), s. 44-47
artykuł:
Dym wędzarniczy i preparat dymu wędzarniczego skład, właściwości, zastosowanie
(
Kostyra E.
), s. 48-50
artykuł:
Jakość i trwałość potraw typu convenience food przechowywanych w warunkach częściowej próżni
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 51-54
artykuł:
Opracowanie metody oznaczania gęstości wybranych owoców w stanie zamrożonym
(
Pałacha Z.
,
Raczyński W.
), s. 55-59
artykuł:
Parametry i wydajności cięć odgławiających dla projektowania maszyn do obróbki ryb karpiowatych
(
Majewski J
), s. 60-63
artykuł:
Model mechaniczny formowania kształtek walcowych z ciasta
(
Chwarscianek F
), s. 64-67
artykuł:
Mieszanie materiałów ziarnistych o różnej gęstości w mieszalniku bębnowym
(
Boss J
,
Kolasa-Więcek A.
), s. 68-70
artykuł:
Analiza bazy żywieniowej wybranego kampusu studenckiego w aspekcie jakości usług i oczekiwań konsumentów
(
Neryng A.
,
Mieszkalska A.
), s. 71-73
artykuł:
Substancje polepszające jakość pieczywa część i substancje dodatkowe dozwolone i enzymy
(
Jędrzejczyk H.
,
Hoffmann M.
), s. 74-79
artykuł:
Główne kryteria klasyfikacji kawy surowej
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
), s. 80-81
artykuł:
Realizacja systemu HACCP w zakładach przetwórstwa mięsnego
(
Janus A.
), s. 82-86
artykuł:
Dobrowolne standardy handlowe ifs (international food standard) oraz brc (standard techniczny british retail consortium) a system haccp
(
Tomala D.
,
Pałacha B.
), s. 87-88
artykuł:
Impas czy postęp w negocjacjach rolnych w WTO; implikacje dla Polski?
(
Gruchelski M
,
Niemczyk J.
), s. 89-92
artykuł:
Doliny zdrowej żywności jako wyzwanie dla regionalnych strategii innowacji w Polsce
(
Boguski J.
), s. 93-99
artykuł:
Projektowanie homogenicznych aplikacji w UML Część II Generowanie kodu w obiektowym języku programowania
(
Greniewski P.
), s. 100-103
artykuł:
Logistyka w przedsiębiorstwie Część II Logistyka jako funkcja sprawności organizacyjnej przedsiębiorstwa oraz zastosowanie logistyki w praktyce
(
Pawłowski M.
,
Piątkowski Z.
,
Wójcik-Kośla D.
), s. 104-112
artykuł:
Marketingowa orientacja rozwoju podmiotów sfery nauki
(
Białoń L.
,
Janczewska D.
), s. 113-118
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.