PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 14, nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 14, nr 2
artykuł:
Wpływ bioflawonoidów na jakość produktów spożywczych. Część II. Bioflawonoidy z grejpfruta jako naturalne substancje konserwujące mięso
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Słociak E.
), s. 12-15
artykuł:
Wpływ składu solanki, temperatury dogrzania oraz działania wysokiego ciśnienia na jakość polędwicy sopockiej
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Mroczek J.
), s. 16-19
artykuł:
Wpływ sposobów suszenia na właściwości organoleptyczne truskawek
(
Piotrowski D.
,
Lenart A.
), s. 20-25
artykuł:
Wpływ zawartości wody na przemiany fazowe mieszanin sacharozy z agarem
(
Pałacha Z.
,
Karaś M.
), s. 26-29
artykuł:
Badanie wpływu mikrostruktury na konsystencję zawiesin krystalicznej glukozy
(
Bakier S.
), s. 30-33
artykuł:
Wpływ metod obróbki wstępnej stosowanych w procesie konwekcyjnego suszenia na właściwości rehydratacyjne suszu z korzenia pietruszki
(
Kaleta A.
,
Górnicki K.
,
Siwińska U.
), s. 34-37
artykuł:
Doskonalenie konstrukcji przemysłowych suszarek taśmowych. Część II. Trwałość siatek przemysłowych suszarek taśmowych
(
Janus P.
), s. 38-42
artykuł:
Próba zastosowania fotoelektrycznego separatora do sortowania nasion fasoli
(
Choszcz D.
,
Konopka S.
,
Wierzbicki K.
), s. 43-45
artykuł:
Analiza procesu niskotemperaturowego suszenia rzepaku w silosie typu "BIN"
(
Gawrysiak-Witulska M.
,
Ryniecki A.
,
Rudzińska M.
), s. 46-48
artykuł:
Rola wody w przetwórstwie żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Część II. Wymagania dla wody w przetwórstwie spożywczym.
(
Jędrzejczak H.
,
Hoffmann M.
), s. 49-54
artykuł:
Analiza techniczna stacji CIP oferowanych na polskim rynku
(
Diakun J.
,
Mierzejewska S.
), s. 55-58
artykuł:
Wskazówki dla przedsiębiorców wdrażających system HACCP
(
Tamala D.
,
Pałacha B.
), s. 59-60
artykuł:
Procesy innowacyjne w polskim sektorze słodyczy jako efekt bezpośrednich inwestycji zagranicznych (BIZ)
(
Białoń L.
,
Janczewska D.
), s. 61-65
artykuł:
Metoda przypadków użycia - system ERP
(
Greniewski P.
), s. 66-72
artykuł:
Wpływ substancji organicznej w glebie na jakość surowców do produkcji żywności. Część II. Wpływ węgla brunatnego na wiązanie metali ciężkich w glebie.
(
Maciejewska A.
), s. 73-75
artykuł:
Najnowsze porozumienie rolne w światowej organizacji handlu (WTO) - implikacje dla Polski
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 76-80
artykuł:
Zarządzanie i inżynieria produkcji - nowy kierunek studiów w Wyższej Szkole Menedżerskiej
(
Dworczyk M.
), s. 81-83
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.