PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 14, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 14, nr 1
artykuł:
Zastosowanie komputerowej analizy obrazu do standaryzacji składu chemicznego drobnego mięsa wieprzowego kl. 2 w ciągłych liniach rozbiorowych
(
Pisula A.
,
Dasiewicz K.
,
Flis A.
), s. 8-12
artykuł:
Rola wody w przetwórstwie żywności, żywieniu i zdrowiu człowieka. Część I - naturalne wody mineralne i źródlane
(
Hoffman M.
,
Jędrzejczyk H.
), s. 13-17
artykuł:
Wpływ substancji organicznej w glebie na jakość surowców do produkcji żywności. Część I - Poprawa właściwości gleb
(
Maciejewska A.
), s. 18-19
artykuł:
Doskonalenie konstrukcji przemysłowych suszarek taśmowych. Część I - Charakterystyki przepływu czynnika suszącego przez siatki przenośników suszarek taśmowych
(
Janus P.
), s. 20-23
artykuł:
Wpływ bioflawonoidów na jakość produktów spożywczych. Część I - Wpływ bioflawonoidów z grejpfruta na jakość sensoryczną, wybrane mierniki fizyko-chemiczne i trwałość mikrobiologiczną sałatek otrzymanych na bazie majonezu
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Karwowska W.
), s. 24-28
artykuł:
Wpływ metody otrzymywania i czasu przechowywania na gęstość i porowatość nadzienia cukierniczego piankowego
(
Pałacha Z.
,
Sitkiewicz I.
), s. 29-31
artykuł:
Orientacja poprzeczna małych ryb
(
Kosmowski M.
), s. 32-35
artykuł:
Możliwość zastosowania sieci neuronowych w przewidywaniu wielkości skurczu suszarniczego
(
Kaleta A.
,
Górnicki K.
), s. 36-37
artykuł:
Wspomagana komputerowo metoda modelowania siatek wielokątnych brył owoców
(
Mieszkalski L.
,
Mieszkalska A.
), s. 38-41
artykuł:
Mechanizacyjne uwarunkowania zwiększenia wykorzystania szprotów na cele konsumpcyjne
(
Dowgiałło A.
), s. 42-44
artykuł:
Czynnik chaosu w informatycznych systemach zarządzania
(
Greniewski M.J.
), s. 45-49
artykuł:
Analiza stopnia wykorzystania zdolności produkcyjnych gospodarki amerykańskiej (USA) w latach 1940-2002
(
Nasilowski J.
), s. 50-53
artykuł:
Rozwój polskiego sektora rolno - spożywczego po akcesji do Unii Europejskiej
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 54-59
artykuł:
Stan prawny systemu HACCP w Unii Europejskiej
(
Tomala D.
,
Pałacha B.
), s. 60-61
artykuł:
Nowoczesne maszyny dla przemysłu spożywczego. Część V. Linia produkcyjna oraz urządzenia do wytwarzania czipsów z owoców i warzyw
(
Jop S.
), s. 62-63
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.