PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 9, nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 9, nr 2
artykuł:
Wybrane aspekty procesu wychładzania mięsa wołowego metodą szybką dwufazową
(
Żywica R.
,
Budny J.
,
Tkacz K.
), s. 5-8
artykuł:
Modelowanie pierwszego okresu konwekcyjnego suszenia warzyw korzeniowych
(
Górnicki K.
,
Kaleta A.
), s. 9-12
artykuł:
Założenia technologiczne i techniczne zakładu gastronomicznego typu „Fast-food"
(
Śląska-Grzywna B.
), s. 13-15
artykuł:
Badania migracji metali ciężkich z maszyn i aparatów do produktów przemysłu piekarskiego
(
Popko R.
), s. 16-17
artykuł:
Zarys teorii procesu ekstruzji
(
Mościcki L.
), s. 18-22
artykuł:
Wpływ wilgotności materiału na proces wytwarzania brykietów paszowych
(
Hejft R.
), s. 23-25
artykuł:
Badanie jakości wybranych gatunków miodów pszczelich
(
Sykut B.
,
Popko R.
), s. 26-28
artykuł:
Koncepcja aktywizacji regionalnej małych i średnich przedsiębiorstw przetwórstwa rolno-spożywczego w świetle polityki strukturalnej rozwoju obszarów wiejskich i rolnictwa
(
Gruchelski M.
,
Obrusiewicz M.
,
Bałabaniak J.
,
Obrusiewicz T.
), s. 29-37
artykuł:
Chłodnictwo i gospodarka żywnościowa świata u progu XXI wieku - część II
(
Kamiński W.
), s. 38-41
artykuł:
Propozycja uczestnictwa Instytutu Maszyn Spożywczych w programie SAPARD
(
Gruchelski M.
,
Obrusiewicz M.
,
Bałabaniak J.
,
Obrusiewicz T.
), s. 42-48
artykuł:
Francuskie opinie na temat rozszerzenia Unii Europejskiej (w zakresie sektora rolno-żywnościowego)
(
Niemczyk J.
), s. 49-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.