PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 9, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 9, nr 1
artykuł:
Badania porównawcze energochłonności rozdrabniania nasion w mlewniku walcowym i rozdrabniaczu bijakowym
(
Grochowicz J.
,
Zawiślak K.
), s. 5-6
artykuł:
Badania technologiczne produkcji serków twarogowych z zastosowaniem wybranych rodzajów modułów ultrafiltracyjnych
(
Obrusiewicz T.
,
Szwocer J.
,
Wituszsyńska B.
), s. 7-13
artykuł:
Badania techniczno-technologiczne nad koncentracją skrzepu kwasowego mleka metodą ultrafiltracji membranowej
(
Raczko W.
,
Najdeker M
,
Obrusiewicz T.
,
Szwocer J.
), s. 14-21
artykuł:
Wyznaczanie współczynnika dyfuzji wody w procesie suszenia warzyw korzeniowych
(
Górnicki K.
,
Kaleta A.
), s. 22-25
artykuł:
Badania przydatności ekstrudera 01MCI do produkcji pelletów ziemniaczanych
(
Mościcki L.
), s. 26-28
artykuł:
Uniwersalny układ automatycznego sterowania procesem elektrostymulacji wysokonapięciowej
(
Żywica R.
,
Budny J.
), s. 29-32
artykuł:
Chłodnictwo i gospodarka żywnościowa świata u progu XXI wieku - Część I - Światowy eksport i import żywności wymagającej chłodzenia i zamrażania
(
Kamiński W.
), s. 33-38
artykuł:
Czynniki i przesłanki destabilizujące innowacyjność gospodarki i firm
(
Piątkowski Z.
), s. 39-44
artykuł:
Dostosowanie polskiego mleczarstwa do wymogów Unii Europejskiej w świetle Agendy 2000 i negocjacji akcesyjnych
(
Niemczyk J.
,
Niemczyk J.
), s. 45-49
artykuł:
Polskie rzeźnie i przetwórnie mięsne w świetle wymagań Unii Europejskiej
(
Kiczuk T.
), s. 50-56
artykuł:
Wymagania dotyczące bezpieczeństwa użytkowania maszyn gastronomicznych
(
Mądra I.D.
,
Mądry W.
), s. 57-58
artykuł:
Prof. zw. dr inż. Henryk Popko 1936-1999
(
Opielak M.
), s. 60-60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.