PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 8, nr 1/2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 8, nr 1/2
artykuł:
Badanie linii do termicznej obróbki mleka w świetle zgodności z wymaganiami Unii Europejskiej
(
Obrusiewicz T.
,
Mularczyk Z.
), s. 5-13
artykuł:
Kinetyka suszenia selerów w przemysłowej suszarce pięciotaśmowej
(
Domagała A.
,
Janus P
,
Witulska M.
,
Wojdalski J.
), s. 14-16
artykuł:
Badania nad procesem uwadniania ekstrudatów strączkowych
(
Rzedzicki Z.
,
Sobota A.
), s. 17-22
artykuł:
Badania nad procesem ekstruzji mieszanin z udziałem soczewicy (lens culinaris)
(
Rzedzicki Z.
,
Sobota A.
), s. 23-29
artykuł:
Badania napięcia międzyfazowego emulsji
(
Popko A.
), s. 30-31
artykuł:
Nowa matematyczna analiza wpływu parametrów konstrukcyjnych emulgatorów, właściwości emulsji oraz parametrów procesu na skuteczność emulgacji
(
Popko A.
), s. 32-34
artykuł:
Możliwości przetwarzania nasion rzepaku na biopaliwo
(
Grzybek A
), s. 35-39
artykuł:
Energochłonność produkcji hydrolizatów skrobiowych
(
Iwaniak A.
), s. 40-45
artykuł:
Energetyczno-ekonomiczne aspekty procesu schładzania półtusz bydlęcych przy zastosowaniu elektrostymulacji wysokonapięciowej
(
Żywica A.
,
Budny J.
,
Gornowicz M.
,
Tkacz K.
), s. 46-50
artykuł:
Duński model procedur uzgodnieniowych problematyki unijnej (w tym rolno-żywnościowej) oraz współpracy z Komisją Europejską
(
Niemczyk J.
), s. 51-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.