PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 7, nr 1/2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Wyższa Szkoła Menadżerska
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 7, nr 1/2
artykuł:
Przyrząd do pomiaru naprężeń w masie ziarnowej
(
Grochowicz J.
,
Andrejko D.
,
Mazur J.
,
Rydzak L.
), s. 7-9
artykuł:
Możliwości i zastosowanie automatów formujących wyroby typu 'fast-food' w branży cukierniczej
(
Banasiak B.
), s. 9-12
artykuł:
Badanie zgodności i certyfikacja maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego oraz gastronomii pod względem bezpieczeństwa
(
Doroszuk A.
), s. 12-22
artykuł:
Próby zoptymalizowania procesu ultrafiltracyjnego klarowania soku jabłkowego wraz z koncepcją automatyzacji linii
(
Najdeker M.
,
Obrusiewicz T.
,
Rączko W.
), s. 22-26
artykuł:
Techniczne i technologiczne uwarunkowania budowy linii OBRAM-DAIRY do produkcji serów dojrzewających typu holenderskiego. Badania maszyn i zespołów wchodzących w skład linii serowarskiej
(
Wiśniewski J.
,
Rozumowicz K.
), s. 26-34
artykuł:
Próby obliczeń parametrów hydraulicznych i doboru optymalnego układu przepływów w płytowych modułach ultrafiltracyjnych typ 01HE1
(
Najdeker M.
,
Rączko W.
,
Obrusiewicz T.
), s. 34-42
artykuł:
Współzależność między zużyciem energii a jakością pieczeni wołowych
(
Tkacz K.
,
Budny J.
,
Borowskj J.
,
Żywica R.
), s. 42-45
artykuł:
Metoda zagospodarowania odpadów hodowlanych i przetwórstwa mięsnego
(
Wójtowicz A.
,
Mościcki L.
), s. 45-49
artykuł:
Nowy opis matematyczny mechanizmu emulgacji
(
Popko A.
), s. 49-53
artykuł:
Fizyczne właściwości nasion łubinów ważne w procesach ich składowania i obróbki
(
Grochowicz J.
,
Andrejko D.
,
Mazur J.
,
Rydzak L.
), s. 54-57
artykuł:
Analiza techniczno - ekonomiczna wymiany niskosprawnych silników indukcyjnych na energooszczędne
(
Iwaniak A.
,
Budny J.
,
Chojnowski P.
), s. 57-61
artykuł:
Wpływ przemian strukturalnych przetwórstwa spożywczego na produkcje maszyn i urządzeń dla tej gałęzi przemysłu
(
Obrusiewicz M.
,
Rączko W.
), s. 61-68
artykuł:
Wybrane instrumenty maketingu mix stosowane w Instytucie Maszyn Spożywczych w Warszawie
(
Obrusiewicz M.
,
Banasiak B.
), s. 68-72
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.