PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 3
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 3
artykuł:
Porównanie właściwości sorpcyjnych wybranych preparatów błonnikowych
(
Ocieczek A.
), s. 6-7
artykuł:
Ocena rozkładu grubości ścianki i odwzorowania powierzchni formy w pojemnikach wytłaczanych z rozdmuchiwaniem
(
Pepliński K.
,
Bieliński M.
), s. 8-10
artykuł:
Modelowanie zmian cech krytycznych zamrożonych warzyw w czasie przechowywania
(
Pukszta T.
), s. 11-20
artykuł:
Przeciwutleniacze stosowane w technologii żywności
(
Rogozińska I.
,
Pobereżny J.
), s. 13-15
artykuł:
Jakość warzyw w obrocie detalicznym. Część I. ocena sensoryczna wybranych warzyw
(
Rogozińska I.
,
Wszelaczyńska E.
,
Pińska M.
), s. 16-18
artykuł:
Jakość warzyw w obrocie deatlicznym. Część II. Ocena smakowitości wybranych warzyw metodą instrumentalną
(
Rogozińska I.
,
Wszelaczyńska E.
,
Pińska M.
), s. 18-19
artykuł:
Uzdatnianie powierzchni polipropylenu do nakładania lakierów wodorozcieńczalnych
(
Sykutera D.
), s. 20-21
artykuł:
Experimental tests of technological shear moduls of grain materials. Part I. Methodology and testing equipment
(
Szala G.
), s. 22-24
artykuł:
Experimental tests of technological shear modulus of grain materials. Part II. Test results
(
Szala G.
), s. 24-25
artykuł:
Rola akredytowanych badań wytrzymałości w kontekście projektowania maszyn dla przemysłu spożywczego. Część I. Badania wytrzymałościowe i dyrektywa maszynowa
(
Szczutkowski M.
), s. 26-27
artykuł:
Rola akredytowanych badań wytrzymałości w kontekście projektowania maszyn dla przemysłu spożywczego. Część II. Wymagania normatywne bezpieczeństwa maszyn
(
Szczutkowski M.
), s. 28-29
artykuł:
Rozdrabnianie opakowań z tworzyw polistyrenowych
(
Tomporowski A.
), s. 29-31
artykuł:
Konstrukcyjno-przetwórcze sterowanie stopniem rozdrobnienia nasion gorczycy
(
Tyszczuk K.
), s. 32-33
artykuł:
Ocena produktu rozdrabniania za pomocą mikroskopu
(
Wilczyńska B.
), s. 34-35
artykuł:
Uzdatnianie proszku poliamidowego
(
Zimniak P.
), s. 36-38
artykuł:
Właściwości użytkowe drobnych ziaren poliamidu
(
Zimniak J.
,
Zimniak P.
), s. 39-40
artykuł:
Wpływ homogenizacji dwustopniowej koncentratu na cechy instantyzowanego proszku mlecznego
(
Żbikowska A.
,
Baranowska M.
,
Żbikowski Z.
), s. 41-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.