PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 1-2
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 1-2
artykuł:
Stabilizacja procesu rozdrabniania
(
Makhief Al-Zubiedy A. A. A.
), s. 13-14
artykuł:
Właściwości użytkowe folii opakowaniowych
(
Bieliński M.
), s. 15-16
artykuł:
Analiza ruchu ziarna na sicie płaskim
(
Bochat A.
), s. 17-18
artykuł:
Kryteria doboru instalacji chłodzenie owoców
(
Bogusz M.
), s. 19-20
artykuł:
Modelowanie właściwości reologicznych wybranych rodzajów ciast (Część I)
(
Chwarścianek F.
), s. 21-22
artykuł:
Modelowanie właściwości reologicznych wybranych rodzajów ciast (Część II)
(
Chwarścianek F.
), s. 23-25
artykuł:
Zmiany stopnia przereagowania barwników hemowych w czasie przechowywania przetworów mięsnych
(
Cierach M.
,
Stasiewicz M.
), s. 26-27
artykuł:
Lepkosprężyste właściwości termizowanego serka twarogowego
(
Dajnowiec F.
,
Zander L.
,
Zander Z.
,
Wołkowiak J.
), s. 28-29
artykuł:
Analiza rozdrabniania na podstawie nierównomierności napędu
(
Domek G.
,
Kowalski A.
,
Macko M.
), s. 30-31
artykuł:
Dokładność wykonania pasów zębatych
(
Domek G.
,
Malujda I.
), s. 32-33
artykuł:
Ochrona wilgotnego siana preparatem mikrobiologicznym
(
Dulcet E.
,
Borowski S.
,
Kaszkowiak J.
), s. 34-35
artykuł:
Rozdrabnianie wygrzewanego ziarna zbóż
(
Dziadosz K.
,
Cejrowski Ł.
,
Jędrusik B.
,
Knuth P.
,
Sobkowiak W.
), s. 36-37
artykuł:
Doskonalenie badań i rozwoju rozdrabniaczy
(
Flizikowski J.
), s. 38-40
artykuł:
Symulator innowacji rozdrabniania żywności
(
Flizikowski J.
), s. 40-42
artykuł:
Zwiększanie efektywności oczyszczania wód podziemnych w stacjach uzdatniania wody
(
Jankowska M.
), s. 43-44
artykuł:
Jednostkowa praca rozdrabniania udarowego ziaren zbóż
(
Kalwaj J.
), s. 45-46
artykuł:
Środowiskowa analiza eksploatacji maszyn przemysłu spożywczego
(
Kłos Z.
,
Kasprzak J.
), s. 47-49
artykuł:
Naturalne dodatki i uszlachetnianie pieczywa
(
Korzeniowska-Ginter R.
), s. 50-52
artykuł:
Właściwości reologiczne ciasta pszenno-żytniego z dodatkiem białek mleka
(
Korzeniowska-Ginter R.
), s. 52-54
artykuł:
Ocena jakości nasion rzepaku za pomocą sensorów półprzewodnikowych
(
Kubiak A.
), s. 55-56
artykuł:
Aspekty ekologiczne pakowania napojów
(
Kurczewski P.
,
Kłos Z.
), s. 57-58
artykuł:
Stanowisko badań skuteczności rozdrabniania
(
Macko M.
), s. 59-60
artykuł:
Symulacja rozdrabniacza laboratoryjnego
(
Macko M.
,
Arciszewski W.
,
Białasik D.
,
Cieślak M.
,
Gierszewski D.
,
Kowalski A.
,
Kreft A.
,
Krzyżaniak A.
,
Lenc M.
,
Lewicki W.
,
Prentki A.
,
Studziński D.
,
Warmbier K.
), s. 61-62
artykuł:
Innowacyjność i ekologia opakowań żywności
(
Mroziński A.
,
Kikiewicz Z.
), s. 63-65
artykuł:
Elektroseparacija i plazmenno-mikrovolnovoe vozdejstvie na semena i rastitelnye obiekty
(
Reszetnikov V. N.
,
Gorodeckaja E. A.
,
Ażaronok V. V.
), s. 66-67
artykuł:
Ispolzovanie klukvy krupnoplodnoj (Oxycoccus Marcocarpus ait. per.) v piscevoj promyslennosti
(
Reszetnikov V. N.
,
Kuhareva L. V.
,
Alekseeva E. I.
,
Ruban N. N.
,
Spiridovic E. V.
), s. 68-69
artykuł:
Stosowanie dodatków funkcjonalnych w produktach spożywczych w świetle ustawodawstwa polskiego
(
Rogozińska I.
), s. 70-71
artykuł:
Charakterystyki płynięcia dodatków smakowych do jogurtu i serków homogenizowanych
(
Zander L.
,
Zander Z.
,
Haponiuk E.
), s. 72-73
artykuł:
Qualitätssicherung beim Mischen der körnigen Komponenten
(
Zimniak J.
), s. 74-76
artykuł:
Wpływ baktofugacji na jakość proszku mlecznego
(
Żbikowski Z.
,
Żbikowska A.
), s. 77-78
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.