PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 41, nr 10
Czasopismo
Problemy Jakości
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 41, nr 10
artykuł:
Badanie jakości usług metodą Servqual - więcej zalet czy wad?
(
Stoma M.
), s. 8-11
artykuł:
Systemy zapewnienia jakości w opiece medycznej w Polsce
(
Popis M.
), s. 12-16
artykuł:
Pierwowzór systemu przemian jakościowych
(
Kolman R.
), s. 17-19
artykuł:
Poziom jakości jako wyznacznik markowego charakteru produktów spożywczych - wyniki badań empirycznych
(
Baruk A. I.
), s. 20-24
artykuł:
Zarządzanie procesami zlecanymi na zewnątrz
(
Kleniewski A.
), s. 25-27
artykuł:
Ciągłe doskonalenie - praktyczna realizacja zasady ISO 9001
(
Sikora T.
,
Łukasiński W.
), s. 34-38
artykuł:
Samoocena organizacji. (3)
(
Recha M.
), s. 39-46
artykuł:
Jakość żywności sprytnie przemyślana
(
Szponar B.
,
Książek P.
), s. 47-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.