PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 9
artykuł:
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 2-7
artykuł:
Mrożone owoce i warzywa - zmiany w polskim eksporcie i imporcie
(
Nosecka B.
), s. 8-12
artykuł:
Co z certyfikacją w chłodnictwie i opłatami za emisję "freonów"?
(
Dobrzyński M.
), s. 14-16
artykuł:
Wymiana handlowa Polski z Rosją. Ładunki o kontrolowanej temperaturze
(
Stefanovsky V. M.
,
Filina L.
), s. 18-21
artykuł:
Lody z dodatkami prozdrowotnymi
(
Bulwarska M.
,
Florowska A.
), s. 22-24
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach spożywczych. Cz. II
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 28-30
artykuł:
Innowacyjne procesy wstępne stosowane przed suszeniem owoców i warzyw
(
Nowacka M.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 34-38
artykuł:
Akrylamid w żywności - realny problem czy wyzwanie?!
(
Mościcki L.
), s. 40-41
artykuł:
Nalewki aroniowe wzbogacane przyprawami
(
Sokół-Łętowska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Nawirska-Olszańska A.
), s. 42-44
artykuł:
Komputerowe systemy wizyjne w ocenie jakości mięsa wołowego
(
Chmiel M.
,
Słowiński M.
,
Dasiewicz K.
,
Florowski T.
), s. 45-47
artykuł:
Ocena zdolności biosyntezy tłuszczu przez wybrane drożdże
(
Komorowski K.
,
Błażeja S.
), s. 48-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.