PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 7/8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 7/8
artykuł:
Przemysł spożywczy w Polsce - obecnie i w przyszłości
(
Wigier M.
), s. 13-20
artykuł:
Wzrasta konkurencyjność polskiego przemysłu spożywczego na rynkach UE
(
Rowiński J.
,
Bułkowska M.
), s. 21-25
artykuł:
Kierunki badań w gospodarce żywnościowej i rolnictwie w UE w latach 2014-2015
(
Babuchowski A.
), s. 30-33
artykuł:
Forum ds. Poprawy Funkcjonowania Łańcucha Dostaw Żywności
(
Chyłek E. K.
), s. 34-35
artykuł:
Będą zmiany na unijnej liście substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Kuźma K.
), s. 36-36
artykuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne tłuszczów stosowanych do smażenia - projekt nowych polskich regulacji
(
Krygier K.
,
Mengual-Domenech A.
,
Suchowiak M.
,
Biliński P.
), s. 42-46
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach spożywczych. Cz. I
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 48-52
artykuł:
Enzymy w mleczarstwie - aspekty technologiczne i prawne
(
Zaręba D.
,
Ziarno M.
), s. 54-57
artykuł:
Mięso drobiowe odkostnione mechanicznie
(
Pietrzak D.
,
Słowiński M.
,
Mroczek J.
), s. 68-71
artykuł:
Systemowe zarządzanie wyrobami niezgodnymi
(
Dzwolak W.
), s. 72-75
artykuł:
Biologiczne zanieczyszczenia żywności - powiadomienia RASFF
(
Rybińska K.
,
Postupolski J.
,
Ledzion E.
,
Kuprińska-Jaworska J.
,
Szczęsna M.
), s. 78-82
artykuł:
Postęp w pakowaniu produktów spożywczych
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Mieczkowska M.
), s. 84-90
artykuł:
Nowe kody kreskowe na artykułach spożywczych
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 92-95
artykuł:
Nowe fakty o ołowiu w środkach spożywczych
(
Mania M.
,
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Biernat U.
), s. 96-100
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.