PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 6
artykuł:
Rynek soków, nektarów oraz napojów owocowych i warzywnych
(
Nosecka B.
), s. 2-6
artykuł:
Rynek cukru i artykułów cukierniczych w Polsce
(
Szajner P.
), s. 8-12
artykuł:
Nowe składniki żywności przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. II
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 16-20
artykuł:
Zmiany w przepisach o naturalnych wodach mineralnych, wodach źródlanych i stołowych
(
Wojtaszek T.
), s. 22-26
artykuł:
Jakość wód butelkowanych i napojów - problemy mikrobiologiczne
(
Kręgiel D.
,
Rygała A.
), s. 27-29
artykuł:
Półsyntetyczne wypełniacze w żywności
(
Świąder K.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
), s. 32-34
artykuł:
Procesy wstępne stosowane przed suszeniem owoców i warzyw
(
Nowacka M.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 36-38
artykuł:
Suszenie pianowe - nowe kierunki w suszeniu żywności
(
Jakubczyk E.
), s. 42-46
artykuł:
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowców ziołowych
(
Kunicka-Styczyńska A.
,
Śmigielski K.
), s. 50-53
artykuł:
Informatyczna platforma SWDO. Zasady i formy współpracy
(
Hejduk A.
,
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 57-59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.