PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 5
artykuł:
Przełom w pracach KE z zakresu substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Kuźma K.
), s. 2-6
artykuł:
Nowe składniki żywności - przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz. I
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 8-11
artykuł:
Spożycie soli - zalecenia i programy WHO oraz UE
(
Traczyk I.
,
Jarosz M.
), s. 18-21
artykuł:
Ekstrakty drożdżowe - substancje aromatyzujące
(
Dłużewska E.
,
Florowska A.
), s. 22-24
artykuł:
Substancje intensywnie słodzące w żywności
(
Świąder K.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
), s. 32-35
artykuł:
Emulsje spożywcze typu o/w - zastosowanie i zwiększanie ich stabilności
(
Bortnowska G.
), s. 40-42
artykuł:
Chiny - ważny partner Polski w handlu zagranicznym żywnością
(
Tereszczuk M.
), s. 40-46
artykuł:
Słone i pikantne przekąski na rynkach Polski i świata
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. 47-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.