PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 65, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 65, nr 12
artykuł:
Kryzys finansów publicznych i ich wpływ na sektor żywnościowy
(
Urban R.
), s. 2-4
artykuł:
Przetwórstwo mleka w Rosji i szanse polskiego eksportu
(
Shevelova S.
), s. 6-8
artykuł:
Konferencja Wellness - nowe kierunki w odżywianiu
(
Achremowicz B.
,
Siuta A.
), s. 9-11
artykuł:
Produkty o obniżonej zawartości sodu
(
Czerwińska D.
), s. 14-17
artykuł:
Żywność luksusowa - co wiemy o kawiorze i truflach?
(
Rogińska M.
,
Wołosiak R.
), s. 22-25
artykuł:
Produkty premium w delikatesach Alma i Bomi
(
Grochowska R.
,
Kowal T.
), s. 28-30
artykuł:
Żywność pochodzenia morskiego - korzyści dla zdrowia konsumenta
(
Bykowski P. J.
), s. 31-33
artykuł:
Owady - źródło ekologicznego białka
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. 34-38
artykuł:
Produkty wzbogacane kwasem foliowym (wit. z grupy B)
(
Sicińska E.
), s. 39-41
artykuł:
Wędliny wysokogatunkowe - tendencje zmian jakościowych
(
Szymański P.
,
Kern-Jędrychowska A.
,
Kern-Jędrychowska J.
,
Moch P.
), s. 42-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.