PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 6
artykuł:
Rynek przetworów owocowych i warzywnych w Polsce
(
Nosecka B.
), s. 2-7
artykuł:
Wsparcie programów promocji produktów rolno-spożywczych
(
Tereszczuk M.
), s. 8-13
artykuł:
Mikotoksyny w żywności - zmiany w ustawodawstwie Unii Europejskiej
(
Postupolski J.
,
Rybińska K.
,
Lendzion E.
,
Kurpińska-Jaworska J.
,
Szczęsna M.
,
Karłowski K.
), s. 16-20
artykuł:
Pozostałości pestycydów w żywności
(
Roszko M.
,
Szymczyk K.
), s. 24-26
artykuł:
Koncentraty deserów instant z zamiennymi środkami słodzącymi
(
Błasińska I.
,
Jeżewska M.
,
Kulczak M.
), s. 28-31
artykuł:
Herbata - aromatyczny napój czy superantyoksydant?
(
Gramza-Michałowska A. A.
), s. 32-36
artykuł:
SWDO. Dlaczego, dla kogo i jak?
(
Hejduk A.
,
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 37-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.