PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 64, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 64, nr 3
artykuł:
Wyzwania i bariery produkcji mięsa w Polsce
(
Mroczek R.
), s. 2-6
artykuł:
Dotacje na duże inwestycje
(
Turczyk M.
,
Łepkowska K.
), s. 8-10
artykuł:
System EUROP - klasyfikacja tusz zwierząt rzeźnych
(
Pawelec A.
), s. 12-14
artykuł:
Tradycyjne i niekonwencjonalne przekąski mięsne
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. 16-19
artykuł:
Bakterie probiotyczne w produktach mięsnych
(
Dolatowski Z. J.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 21-25
artykuł:
Przyprawy i ich ekstrakty w przetwórstwie mięsa
(
Makała H.
), s. 26-28
artykuł:
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 2
(
Sutkowski R.
), s. 29-31
artykuł:
Opakowanie a wizerunek firmy przyjaznej środowisku
(
Żakowska H.
), s. 33-35
artykuł:
Opakowania inteligentne
(
Kozak W.
,
Cierpiszewski R.
), s. 36-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.