PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 63, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 63, nr 9
artykuł:
Podaż i popyt mrożonych owoców i warzyw na polskim rynku
(
Nosecka B.
), s. 2-7
artykuł:
Konkurencyjność polskich producentów żywności na rynku ukraińskim
(
Tereszczuk M.
), s. 8-13
artykuł:
Sektor rybny w Polsce - tendencje rozwojowe
(
Hryszko K.
), s. 14-18
artykuł:
Kontenery chłodnicze - transport towarów szybko psujących się
(
Filina L.
), s. 19-22
artykuł:
Syntetyczne czynniki chłodnicze - przegląd regulacji prawnych
(
Stęplewska U.
,
Maćkowiak K.
,
Kuleta P.
), s. 26-29
artykuł:
Wołowina kulinarna - czynniki poubojowe a jakość mięsa
(
Cierach M.
,
Niedźwiedź J.
,
Borzyszkowski M.
), s. 34-39
artykuł:
Nutraceutyki - dodatki prozdrowotne i bioaktywne składniki żywności
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
), s. 38-42
artykuł:
Terroryzm żywnościowy - czynniki zagrożenia
(
Dzwolak W.
), s. 43-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.