PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 63, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 63, nr 6
artykuł:
Cenowe dylematy rynku żywnościowego w 2009 r.
(
Świetlik K.
), s. 2-8
artykuł:
Napoje bezalkoholowe - produkcja, ceny, spożycie
(
Nosecka B.
), s. 10-13
artykuł:
Stabilność karotenoidów w żywności
(
Szterk A.
,
Lewicki P. P.
), s. 16-20
artykuł:
Pomidory - najlepsze źródło likopenu
(
Nowak K.
,
Żmudzińska-Żurek B.
), s. 26-29
artykuł:
Pakowanie mało przetworzonych owoców i warzyw w atmosferze modyfikowanej
(
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Biegańska-Marecik R.
), s. 30-33
artykuł:
Bakterie Alicyclobacillus acidoterrestris - problem aktualny w przemyśle sokowniczym
(
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 34-37
artykuł:
Nowelizacja ustawy o ochronie nazw i oznaczeń produktów rolnych, spożywczych i tradycyjnych
(
Sawicki W.
), s. 38-39
artykuł:
Żywność GMO - aspekty prawne
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 40-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.