PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 63, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 63, nr 2
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności - nowe podejście Unii Europejskiej
(
Gajda-Wyrębek J.
), s. 2-5
artykuł:
Nowelizacja ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych
(
Sawicki W.
), s. 6-11
artykuł:
Genetyczne metody identyfikowania, klasyfikacji i różnicowania mikroorganizmów
(
Olejnik-Schmidt A.
,
Broniarczyk J.
,
Schmidt M.
), s. 12-16
artykuł:
Automatyczne systemy monitorowania czystości mikrobiologicznej żywności
(
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 18-22
artykuł:
Ocena skuteczności procesów mycia w przemyśle spożywczym
(
Piepiórka J.
), s. 26-29
artykuł:
Audity w zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
), s. 32-35
artykuł:
Logiczny i przejrzysty ISO 9001:2008
(
Dąbrowski P.
,
Romaniuk G.
), s. 36-38
artykuł:
Znakowanie produktów żywnościowych. Dobrowolne znakowanie wartością odżywczą
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Janicki A.
), s. 42-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.