PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 63, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 63, nr 10
artykuł:
Perspektywy mleczarstwa a kryzys gospodarczy
(
Seremak-Bulge J.
), s. 2-7
artykuł:
Polska - krajem "doganiającym"?
(
Duczkowska-Piasecka M.
), s. 8-10
artykuł:
Sery podpuszczkowe o zmniejszonej zawartości tłuszczu
(
Pluta A.
), s. 14-20
artykuł:
Inulina znaczenie żywieniowe i technologiczne
(
Górecka D.
,
Konieczny P.
,
Gramza-Michałowska A.
), s. 22-27
artykuł:
Produkty mleczne z naturalnie zwiększoną zawartością witaminy B12
(
Zaręba D.
,
Ziarno M.
), s. 30-35
artykuł:
Zakażenie bakteriofagowe zagrożenie procesów fermentacyjnych w mleczarniach
(
Schmidt M.
,
Olejnik-Schmidt A.
), s. 36-41
artykuł:
Mleko i przetwory mleczne jako źródło wapnia
(
Zmarlicki S.
), s. 42-46
artykuł:
Fosfor w produktach spożywczych
(
Nowak D.
,
Jarząbek J.
), s. 47-50
artykuł:
Terroryzm żywnościowy - wytyczne WHO
(
Dzwolak W.
), s. 51-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.