PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 62, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 62, nr 8
artykuł:
Polski rynek żywności i napojów
(
Urban R.
), s. 26-30
artykuł:
Liderzy branż spożywczych
(
Drożdż J.
), s. 32-36
artykuł:
Strategia konkurowania na rynku produktów spożywczych
(
Mruk H.
), s. 38-42
artykuł:
Posadzki przemysłowe - wymagania higieniczno-sanitarne
(
Piepiórka J.
,
Michalska-Pożoga I.
), s. 46-52
artykuł:
Substancje dodatkowe - zmiany w ustawodawstwie
(
Gajda-Wyrębek J.
), s. 56-59
artykuł:
Aromaty spożywcze - najnowsze trendy w produkcji i zastosowaniu
(
Druri M.
), s. 64-69
artykuł:
Emulsje w napojach bezalkoholowych
(
Dłużewska E.
,
Gasik A.
), s. 70-74
artykuł:
Pochodne ryżu jako substancje dodatkowe do żywności
(
Rutkowski A.
), s. 76-81
artykuł:
Wzbogacać żywność czy nie wzbogacać?
(
Kunachowicz H.
,
Przygoda B.
), s. 86-89
artykuł:
Homogenizacja wysokociśnieniowa i ultradźwiękowa. Część 2
(
Komsta H.
), s. 94-98
artykuł:
Bezpieczne materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
(
Pogorzelska Z.
), s. 100-105
artykuł:
Jak wykorzystać kody kreskowe w magazynie producenta?
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 108-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.