PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 62, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 62, nr 3
artykuł:
Szybki rozwój przetwórstwa produktów zwierzęcych
(
Drożdż J.
), s. 2-4
artykuł:
Zmiany na rynku mleka
(
Seremak-Bulge J.
), s. 6-11
artykuł:
Rynek mięsa, produkcja rośnie - opłacalność niekoniecznie
(
Mroczek R.
), s. 12-15
artykuł:
Mięso zwierząt egzotycznych - nietypowe źródło białka
(
Nowak D.
), s. 16-20
artykuł:
Sacharydy i polisacharydy w przetwórstwie mięsa
(
Cegiełka A.
), s. 22-25
artykuł:
Substancje dodatkowe w produkcji płynnych produktów mleczarskich
(
Zaręba D.
,
Ziarno M.
), s. 30-34
artykuł:
Susze ziołowe i przyprawy jako źródło mikotoksyn
(
Janda-Ulfig K.
,
Ulfig K.
), s. 36-38
artykuł:
Zasady cross-compliance prawdopodobnie obowiązkowe od stycznia 2009 r.
(
Leonkiewicz J.
), s. 42-44
artykuł:
System wczesnego ostrzegania RASFF
(
Mirosz P.
,
Ozimek I.
), s. 45-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.