PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 9
artykuł:
Zmiany na rynku mrożonych owoców i warzyw
(
Nosecka B.
), s. 2-6
artykuł:
Sektor zbożowo-paszowy w Polsce i Unii Europejskiej
(
Judzińska A.
), s. 8-11
artykuł:
Gospodarka żywnościowa nowych członków Unii
(
Mroczek R.
), s. 13-16
artykuł:
Amoniak bezpiecznym czynnikiem chłodniczym
(
Stęplewska U.
,
Maćkowiak K.
,
Kuleta P.
), s. 18-21
artykuł:
Chłodniczy transport żywności - wymagania międzynarodowej umowy ATP
(
Zwierzycki W.
,
Bieńczak K.
,
Rochatka T.
,
Stachowiak A.
,
Tyczewski P.
), s. 26-32
artykuł:
Polifenole w żywności. Właściwości przeciwutleniające
(
Mitek M.
,
Gasik A.
), s. 36-39
artykuł:
Nutrigenomika -- nowe perspektywy nauki o żywieniu
(
Gralik J.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.