PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 6
artykuł:
Ekonomiczno-finansowe wyniki przemysłu spożywczego
(
Drożdż J.
), s. 2-6
artykuł:
Obecne i spodziewane tendencje w branży przetwórstwa owoców
(
Nosecka B.
), s. 8-12
artykuł:
Rynek soków, nektarów i napojów niegazowanych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 14-15
artykuł:
Substancje intensywnie słodzące. Cz. II. Bezpieczeństwo zdrowotne
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świąder K.
,
Świderski F.
), s. 16-18
artykuł:
Nowe kierunki produkcji żywności funkcjonalnej i instrumenty jej promocji
(
Górecka D.
), s. 20-23
artykuł:
Konsumenci a rynek żywności wzbogacanej
(
Dzięcioł A.
,
Sińska B.
,
Kunachowicz H.
), s. 26-27
artykuł:
Kto spopularyzuje osiągnięcia polskiej nauki?
(
Achremowicz B.
), s. 31-33
artykuł:
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
(
Godlewska K.
), s. 38-40
artykuł:
Suplementy diety w nowej ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 49-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.