PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 5
artykuł:
Przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów
(
Gajda J.
), s. 2-5
artykuł:
Tekstura żywności
(
Marzec A.
), s. 6-10
artykuł:
Hydrokoloidy we współczesnej produkcji żywności
(
Dłużewska E.
,
Krygier K.
), s. 12-16
artykuł:
Inulina jako zamiennik tłuszczu w produktach spożywczych
(
Florowska A.
,
Krygier K.
), s. 18-21
artykuł:
Substancje intensywnie słodzące. Cz. I. Właściwości i warunki ich stosowania w żywności
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świąder K.
,
Świderski F.
), s. 22-26
artykuł:
Włoskie produkty regionalne i tradycyjne. Część I. Parmigiano-Reggiano
(
Chyłek D.
), s. 30-32
artykuł:
Bakterie probiotyczne w produkcji żywności
(
Krajewska-Kamińska E.
,
Śmietana Z.
,
Bohdziewicz K.
), s. 36-41
artykuł:
Lody probiotyczne - zdrowe łakocie
(
Szosland-Fałtyn A. M.
), s. 42-44
artykuł:
Zastosowanie naturalnych antyoksydantów żywności w chłodzonych i mrożonych produktach mięsnych
(
Ćwiertniewski K.
,
Polak E.
), s. 45-47
artykuł:
Konsument na rynku ryb i przetworów rybnych
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 48-50
artykuł:
Praktyczne rozwiązania z zakresu mycia i dezynfekcji w przemyśle rybnym
(
Godlewska K.
), s. 51-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.