PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 4
artykuł:
Innowacje a konkurencyjność przemysłu spożywczego
(
Kociszewski M.
,
Szwacka J.
), s. 2-5
artykuł:
Finansowanie inwestycji w przemyśle spożywczym z PROW w latach 2007-2013
(
Wigier M.
), s. 6-7
artykuł:
Nowa żywność i nowe składniki żywności
(
Stoś K.
,
Szponar L.
,
Kunachowicz H.
,
Bogusz W.
), s. 8-11
artykuł:
Czy nowe znaczy bezpieczne?
(
Czapski J.
), s. 12-15
artykuł:
Nanotechnologia w technologii żywności
(
Jakubczyk E.
), s. 16-22
artykuł:
Wybrane problemy robotyzacji w przemyśle spożywczym
(
Barczyk J.
), s. 24-27
artykuł:
Suszenie żywności w niskiej temperaturze
(
Rząca M.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 30-35
artykuł:
Żywność wygodna w sektorze mięsnym
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 36-38
artykuł:
Rynek masła w Polsce i Niemczech
(
Szajner P.
), s. 39-42
artykuł:
Neutralizacja ścieków za pomocą dwutlenku węgla
(
Remiezowicz E.
), s. 46-47
artykuł:
Spożycie kwasów tłuszczowych a profilaktyka miażdżycy
(
Szostak W. B.
,
Szostak-Węgierek D.
), s. 48-50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.