PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 3
artykuł:
Sektor mięsny beneficjentem integracji z Unią Europejską
(
Mroczek R.
,
Urban R.
), s. 2-7
artykuł:
Konkurencyjność polskich produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Szczepaniak I.
,
Szczególska M.
), s. 8-11
artykuł:
Polski handel zagraniczny wołowiną, wieprzowiną i drobiem
(
Rycombel D.
), s. 12-15
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi
(
Szajner P.
), s. 16-20
artykuł:
Błyskawiczny pomiar zawartości wilgoci w rezonatorach mikrofalowych
(
Bohdan M.
), s. 22-25
artykuł:
Znaczenie bakterii z rodziny Enterobacteriaceae w produktach spożywczych
(
Molska I.
), s. 30-32
artykuł:
Zastosowanie testów PetrifilmTM firmy 3M w badaniach żywności i pasz
(
Kwiatek K.
), s. 34-35
artykuł:
Praktyczne aspekty higienizacji w mleczarniach
(
Godlewska K.
), s. 36-38
artykuł:
Odpowiedzialność cywilna za szkodę wyrządzoną przez niebezpieczny środek spożywczy
(
Bobeł Ł.
,
Leśkiewicz K.
), s. 39-42
artykuł:
Mleczne produkty fermentowane a poziom cholesterolu
(
Ziarno M.
,
Zając A.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.