PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 12
artykuł:
Rozwijanie działalności eksportowej w firmach przetwórstwa rolno-spożywczego
(
Bryła P.
), s. 2-6
artykuł:
Akryloamid - nowe zalecenia Unii Europejskiej
(
Mojska H.
), s. 8-12
artykuł:
Białka pochodzenia zwierzęcego jako alergeny pokarmowe
(
Wróblewska B.
), s. 14-17
artykuł:
Fosforany w żywności
(
Makała H.
,
Cichy B.
,
Folek S.
), s. 18-22
artykuł:
Gryka - cenny surowiec w produkcji żywności funkcjonalnej
(
Christa K.
,
Soral-Śmietana M.
), s. 36-37
artykuł:
Regionalne zróżnicowanie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego
(
Mroczek R.
), s. 38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.