PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 61, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 61, nr 11
artykuł:
Powiazania polskich producentów żywnosci z rynkiem międzynarodowym
(
Rowiński J.
), s. 2-6
artykuł:
Rynek owoców i warzyw - nowe zasady wspólnej organizacji
(
Nosecka B.
), s. 8-12
artykuł:
Fundusze unijne na inwestycje związane z ochroną środowiska
(
Sienkiewicz Gola R.
), s. 13-14
artykuł:
Uzdatnianie wody do zasilania kotłów parowych
(
Kowalczyk R.
), s. 15-19
artykuł:
Zastosowanie ozonu w przemyśle spożywczym
(
Krasowiak K.
,
Śmigielski K.
,
Dziugan P.
), s. 26-29
artykuł:
Osiągnięcia technologii molekularnych stosowane w analizie żywności
(
Ziarno M.
), s. 33-35
artykuł:
Tendencje w spożyciu mięsa w Polsce, Unii i USA w latach 1991-2004
(
Wasilewski B.
,
Gornowicz M.
), s. 38-40
artykuł:
Alternatywne kanały dystrybucji żywności w polskim handlu hurtowym
(
Szymanowski W.
), s. 41-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.