PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 60, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 60, nr 2
artykuł:
Skuteczność systemu HACCP a wymagania Codex Alimentarius i ISO 22000:2005
(
Zadernowski M. R.
,
Obiedziński M.
,
Zadernowska A.
,
Walęcik P.
), s. 2-8
artykuł:
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 10-12
artykuł:
Zastosowanie szybkich metod oznaczania i identyfikacji drobnoustrojów
(
Czaczyk K.
,
Trojanowska K.
), s. 14-21
artykuł:
Skuteczność procesów mycia w przemyśle spożywczym
(
Lewicki P. P.
), s. 26-31
artykuł:
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
(
Wierzejska R.
), s. 34-37
artykuł:
Analityczne i przemysłowe możliwości oceny zagrożeń alergologicznych
(
Gralik J.
), s. 38-41
artykuł:
Jak przeciwdziałać obecności Campylobacter w żywności?
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.