PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 60, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 60, nr 10
artykuł:
Rynek mleka w trzecim roku po integracji
(
Seremak-Bulge J.
), s. 2-6
artykuł:
Rynek wysoko przetworzonych wyrobów mleczarskich w Polsce i w Niemczech
(
Szajner P.
), s. 8-14
artykuł:
Konsumenci produktów mleczarskich
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 18-19
artykuł:
Jednolita interpretacja przepisów prawnych problemem mleczarstwa
(
Nitecka E.
), s. 20-22
artykuł:
Nowelizacja dyrektyw Unii Europejskiej dotycząca dodatków do żywności
(
Rutkowski A.
), s. 24-26
artykuł:
Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia wchodzi w życie
(
Taczanowski M.
), s. 27-27
artykuł:
Wykorzystanie preparatów błonnikowych w przemyśle spożywczym
(
Hać-Szymańczuk E.
), s. 34-36
artykuł:
Instrumentalne metody określania dojrzałości fermentowanych produktów mlecznych
(
Bzducha A.
,
Obiedziński M.
), s. 40-43
artykuł:
W jaki sposób promować spożycie mleka i przetworów mlecznych?
(
Rosłoniec A.
), s. 46-48
artykuł:
Żywność funkcjonalna w opinii polskich i belgijskich konsumentów
(
Sosińska E.
,
Terlicka K.
,
Krygier K.
), s. 49-52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.