PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 9
artykuł:
Transport i logistyka żywności mrożonej
(
Krajewski K.
), s. 6--10
artykuł:
Metoda dehydrofreezing (D-F) - znaczenie i przyszłość
(
Kamińska A.
,
Lewicki P.P.
), s. 12--15
artykuł:
Śledzenie pochodzenia produktów spożywczych
(
Sokołowski G.
), s. 16
artykuł:
Nowoczesne sposoby pakowania a ich wpływ na jakość i trwałość produktów
(
Kačeňak I.
,
Dandar A.
,
Sekretar S.
), s. 20--25, 40
artykuł:
Rozwój rynku żywności mrożonej
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 2, 4--5
artykuł:
Propozycja materiału opakowaniowego dla mrożonek. Wielowarstwowy kompozyt modyfikujący przepływ ciepła
(
Grabowska B.
,
Królicki Z.
), s. 26--29
artykuł:
Campylobacter - "nowy patogen" w żywności
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 31
artykuł:
Czy powinniśmy obawiać się Campylobacter?
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 32--33
artykuł:
Zastosowanie technik ultradźwiękowych w przetwarzaniu żywności
(
Kaczmarski Ł.K.
,
Lewicki P.P.
), s. 34--36
artykuł:
Pomiar stopnia hydrolizy laktozy w mleku za pomocą krioskopu
(
Zmarlicki S.
,
Kycia K.
), s. 37--40
artykuł:
Korzyści zdrowotne ze spożywania produktów sojowych
(
Cichocka A.
), s. 41--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.