PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 7
artykuł:
Eurologistyka - nowe uwarunkowania rozwoju
(
Szymanowski W.
), s. 3--6
artykuł:
"Traceability" - nowe wymagania prawa unijnego
(
Sokołowski G.
), s. 8--9
artykuł:
Produkty zwrócone i wycofane
(
Bogusz C.
), s. 10--12
artykuł:
Bezalkoholowe napoje orzeźwiające (problemy z jakością w produkcji). Cz. II - Proces produkcyjny
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 20--21, 24
artykuł:
Wybrane technologie gazowe stosowane w sektorze owocowo-warzywnym
(
Salamonik I.
), s. 22--23
artykuł:
Biopierwiastki w żywności
(
Śmigielska H.
,
Lewandowicz G.
,
Gawęcki J.
), s. 28--32
artykuł:
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na zmiany zawartości kwasy L-askorbinowego w mleku
(
Nowak D.
), s. 33--35
artykuł:
Wartość użytkowa strusi
(
Rywotycki R.
), s. 38--41
artykuł:
Kryteria jakości handlowej jaj kurzych
(
Anders E.
), s. 14, 16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.