PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 2
artykuł:
Przygotowanie wniosku o dofinansowanie w ramach działania "Poprawa przetwórstwa i marketingu artykułów rolnych"
(
Babuchowski A.
,
Dmochowski J.
), s. 2--4
artykuł:
Pakiet higieniczny - nowym prawem wspólnotowym
(
Leonkiewicz J.
), s. 6--9
artykuł:
Zanieczyszczenia chemiczne żywności krytyczne wyróżniki jakości i bezpieczeństwa żywności
(
Obiedziński M.W.
,
Korzycka-Iwanow M.
), s. 10--12, 38
artykuł:
Identyfikowalność w Łańcuchu Dostaw Żywności (LDŻ) -"Uznanie Bureau Veritas"
(
Staszak B.
,
Łasak J.
), s. 14--15
artykuł:
Nowoczesne metody mikrobiologiczne w zapewnieniu i kontroli higieny produkcji żywności
(
Jałosińska M.
), s. 17--21
artykuł:
Mycie maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym
(
Lewicki P.P.
), s. 24--27, 34
artykuł:
Adhezja mikroorganizmów do powierzchni stykających się z żywnością
(
Czaczyk K.
), s. 28--31
artykuł:
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część 1
(
Owczarek L.
,
Karaś M.
,
Jasińska U.
), s. 35--38
artykuł:
HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach spożywczych. Część 1
(
Trafiałek J.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 40--44
artykuł:
Pełna kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemyśle napojów. System ERP realizuje wytyczne unijne
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 46--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.