PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 59, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 59, nr 10
artykuł:
Zmiany w spożyciu mleka w Polsce
(
Seremak-Bulge J.
), s. 16--18
artykuł:
Rozwój rynku produktów mleczarskich
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 20--23
artykuł:
Od sera do sera
(
Koczoń P.
), s. 26--27
artykuł:
Mrożenie i schładzanie ciekłymi gazami wczoraj i dziś
(
Pawlonka G.
,
Betliński Ł.
), s. 32--34
artykuł:
Czynniki decydujące o jakości masła. Cz. I
(
Staniewski B.
), s. 36-40
artykuł:
Sieci detaliczne i marki handlowe w Polsce
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 41--43
artykuł:
Cechy sensoryczne biośmietany zawierającej szczepy probiotyczne bakterii mlekowych
(
Ziarno M.
,
Makowska M.
), s. 46--50
artykuł:
Główne źródła Campylobacter
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 51--52
artykuł:
Innowacyjne oczyszczanie ścieków mleczarskich
(
Jędrzejewska M.
), s. 53--55
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi w 2005 r.
(
Szajner P.
), s. 10, 12--14, 34
artykuł:
Nowe regulacje Komisji i Parlamentu Europejskiego dotyczące sektora mleczarskiego
(
Nitecka E.
), s. 2, 4, 6, 8--9
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.