PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 7
artykuł:
Zalecenia żywieniowe a specyfika żywności wytwarzanej w Polsce
(
Kunachowicz H.
), s. 2-5
artykuł:
Otyłość - epidemia XXI wieku
(
Cichocka A.
), s. 6-9
artykuł:
Konsumenci na rynku żywności
(
Makała H.
), s. 14-16
artykuł:
Konsumenci na rynku tłuszczów roślinnych i masła
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 17-19
artykuł:
Śledzenie pochodzenia surowca w produkcji Część II. System informacji o wsadach (CIS)
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 22-23
artykuł:
Qguar spełnia unijne wymagania
(
Smoliński E.
), s. 24-24
artykuł:
Konkurencyjność przetwórstwa i handlu artykułami mleczarskimi na Ukrainie i w Polsce
(
Shevelova S.
), s. 25-28
artykuł:
Jakość - najważniejszy wyznacznik rozwoju cywilizacji
(
Trziszka T.
), s. 29-30
artykuł:
Zastosowanie wysokich ciśnień w przetwórstwie żywności
(
Janowicz M.
,
Kaczmarski Ł.
), s. 31-33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.