PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 5
artykuł:
Rynek żywnościowy w latach 2000-2003
(
Świetlik K.
), s. 6-12
artykuł:
Smak i zapach
(
Rutkowski A.
), s. 14-16
artykuł:
Związki zapachowe żywności wyzwanie dla analityka
(
Jeleń H.
), s. 18-24
artykuł:
Jakość komponentów owocowych
(
Zadernowski R.
), s. 26-27
artykuł:
Białka serwatkowe - zdrowie i funkcjonalność
(
Grabiński K.
,
Przedpelski M.
), s. 32-32
artykuł:
Oprogramowanie branżowe wzmacnia konkurencyjność przedsiębiorstwa
(
Szablewski J.
,
Schalk H.
), s. 34-35
artykuł:
Zamienniki tłuszczu w produkcji żywności o obniżonej wartości energetycznej
(
Górecka A.
,
Krygier K.
), s. 36-42
artykuł:
Zastosowanie nietrawionych oligosacharydów w produktach spożywczych
(
Florowska A.
,
Krygier K.
), s. 44-47
artykuł:
Skrobie modyfikowane - właściwości technologiczne i zakres stosowania
(
Walkowski A.
,
Lewandowicz G.
), s. 49-51
artykuł:
Przeciwdziałanie procesom utleniania w mięsie i przetworach mięsnych
(
Bartnikowska E.
), s. 52-55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.