PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 4
artykuł:
Przemysł spożywczy w przededniu integracji z UE
(
Urban R.
), s. 2-8
artykuł:
Konkurencyjność polskich firm spożywczych na rynku unijnym
(
Kłosiewicz-Górecka U.
), s. 9-12
artykuł:
Jak odnaleźć się w Unii Europejskiej
(
Duczkowska-Piasecka M.
), s. 13-14
artykuł:
Polskie firmy w Unii
(
Witkowska M.
), s. 15-17
artykuł:
Środki SAPARD i fundusze strukturalne dla przemysłu spożywczego
(
Babuchowski A.
), s. 18-23
artykuł:
Pomoc publiczna dla przedsiębiorstw w Unii Europejskiej
(
Cichocka A.
), s. 24-25
artykuł:
IFS - jednolity standard zarządzania jakością legalnością i bezpieczeństwem żywności dla UE
(
Łasak J.
,
Pietrasik R.
), s. 26-27
artykuł:
Przetwórstwo owocowo-warzywne w aspekcie integracji z UE
(
Nosecka B.
), s. 30-35
artykuł:
Produkty regionalne i tradycyjne na rynku europejskim
(
Łuczka-Bakuła W.
), s. 36-39
artykuł:
Wpływ integracji na ceny podstawowych surowców rolniczych
(
Seremak-Bulge J.
,
Hryszko K.
), s. 40-45
artykuł:
Rynek cukru w Polsce w przededniu integracji z Unią Europejską
(
Chudoba Ł.
), s. 46-45
artykuł:
Światowy standard oferty
(
Smoliński E.
), s. 51-51
artykuł:
Wdrażanie systemu HACCP w produkcji napoju mlecznego witaminizowanego
(
Szołtysek K.
,
Ładoński W.
), s. 52-54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.