PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 2
artykuł:
Propozycje zmian w ustawodawstwie Unii Europejskiej z zakresu bezpieczeństwa żywności
(
Nitecka E.
), s. 2-4
artykuł:
Unijni inspektorzy w Polsce
(
Leonkiewicz J.
), s. 6-7
artykuł:
HACCP - wymóg europejski i polski dla producentów i jednostek wprowadzających żywność do obrotu
(
Mokrosińska K.
), s. 8-9
artykuł:
Od pola do stołu - nowe spojrzenie na bezpieczeństwo żywności
(
Dominiak A.
), s. 11-12
artykuł:
Zarządzanie dokumentacją HACCP w praktyce
(
Dzwolak W.
,
Dzwolak I.
), s. 14-17
artykuł:
Akredytacja laboratoriów badawczych działających na rzecz branży spożywczej
(
Berdowski J.
), s. 18-19
artykuł:
Analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych
(
Wojdat E.
,
Kwiatek K.
), s. 20-20
artykuł:
Zastosowanie urządzeń firmy ELLAB w przemyśle spożywczym
(
Komender P.
,
Buczek R.
), s. 26-27
artykuł:
Czy wdrożenie systemu HACCP musi oznaczać biurokrację?
(
Grzelak P.
), s. 27-27
artykuł:
Nowoczesne metody badań mikrobiologicznych
(
Salek A.
), s. 28-30
artykuł:
Integracja HACCP i ISO: czy to jest możliwe?
(
Berdowski F.
), s. 32-34
artykuł:
Podstawą sukcesu elastyczność, optymalna organizacja oraz kontrola pochodzenia surowca i produktu
(
Krzywiński A.
), s. 38-39
artykuł:
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym
(
Skrzyńska A.
), s. 40-41
artykuł:
Drobimex - działanie z europejską wyobraźnią
(
Smoliński E.
), s. 43-44
artykuł:
Influenza ptaków w Azji
(
Leonkiewicz J.
), s. 47-48
artykuł:
EURO FOOD 2003
(
Smoliński E.
), s. 48-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.