PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 12
artykuł:
Współczesne trendy wyboru i akceptacji żywności
(
Baryłko-Pikielna N.
,
Kostyra E.
), s. 3-10
artykuł:
Znakowanie żywności - narzędzie ochrony zdrowia konsumenta
(
Wierzejska R.
,
Szponar L.
), s. 12-16
artykuł:
Profilaktyka chorób układu krążenia
(
Cichocka A.
), s. 30-31
artykuł:
Charakterystyka kwasów omega 3 i ich zastosowanie w żywności funkcjonalnej
(
Marciniak-Łukasiak K.
,
Krygier K.
), s. 32-36
artykuł:
Produkty mleczarskie wzbogacone w magnez
(
Ziarno M.
), s. 38-41
artykuł:
Dodatki ograniczające przemiany termooksydatywne tłuszczów
(
Tynek M.
,
Hazuka Z.
), s. 42-46
artykuł:
Formy zakupów żywności przez mieszkańców wsi
(
Gutkowska K.
), s. 48-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.