PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 11
artykuł:
Realizacja strategii bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
(
Korzycka-Iwanow M.
,
Zadernowski M.R.
,
Obiedziński M.W.
), s. 2-6
artykuł:
Znaczenie enzymów w analizie żywności
(
Warchalewski J.R.
), s. 8-14
artykuł:
Możliwość modyfikacji skrobi metodami inżynierii genetycznej
(
Lewandowicz G.
,
Grajek W.
), s. 16-20
artykuł:
Europejskie znaki dla produktów regionalnych - szansa na biznes?
(
Duczkowska-Piasecka M.
), s. 44-45
artykuł:
System ochrony produktów regionalnych i tradycyjnych
(
Gąsiorowski M.
,
Jasiński J.
), s. 46-47
artykuł:
Tendencje na rynku przetworzonych owoców i warzyw. Cz. II. Podaż
(
Nosecka B.
), s. 48-50
artykuł:
Gospodarka odpadami i ściekami w produkcji żywności
(
Urbaniec K.
), s. 54-55
artykuł:
Zagrożenia dla zbóż - grzyby strzępkowe
(
Stolarska A.
,
Janda K.
), s. 56-57
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.