PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 58, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 58, nr 1
artykuł:
Racjonalizacja działalności przedsiębiorstw w perspektywie funkcjonowania na jednolitym rynku europejskim
(
Słomińska B.
), s. 2-5
artykuł:
Sektorowe Programy Operacyjne
(
Cichocka A.
), s. 6-7
artykuł:
Program SAPARD dla przemysłu spożywczego spostrzeżenia po roku funkcjonowania
(
Babuchowski A.
), s. 8-10
artykuł:
Przeobrażenia na rynku żywności ekologicznej
(
Łuczka-Bakuła W.
), s. 11-14
artykuł:
Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - znowelizowana
(
Stus M.
), s. 15-17
artykuł:
Nowatorska koncepcja śledzenia pochodzenia surowca i produktu
(
Krzywiński A.
,
Schalk H.
), s. 18-19
artykuł:
Pod wielkim dachem ANUGI
(
Karwowska A.
), s. 20-21
artykuł:
Na jakich rynkach jesteśmy i z jakimi produktami
(
Wigier M.
), s. 22-22
artykuł:
Kontrola jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych eksportowanych i importowanych
(
Wiercińska M.
), s. 23-24
artykuł:
Szwedzkie rozwiązania w dziedzinie ochrony środowiska
(
Chyłek D.
), s. 27-27
artykuł:
Analiza sensoryczna w opracowywaniu nowych produktów spożywczych
(
Kołczak T.
,
Kupiec B.
), s. 32-33
artykuł:
Reklama żywności w regulacjach prawnych
(
Ozimek I.
), s. 34-37
artykuł:
Grecka dieta śródziemnomorska w praktyce
(
Cichocka A.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.