PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 57, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 57, nr 5
artykuł:
Wspieranie inwestycji w przetwórstwie rolno-spożywczym
(
Grajewska M.
,
Babuchowski A.
), s. 3-7
artykuł:
Woda jako składnik żywności
(
Lewicki P.P.
), s. 8-14
artykuł:
Jakość bakteriologiczna wody wymagania, metodyka badań
(
Krogulska B.
), s. 16-19
artykuł:
Fizykochemiczne wymagania jakościowe dotyczące wody wykorzystywanej w przemyśle spożywczym
(
Jamsheer-Mydłowska M.
,
Wichrowska B.
,
Stankiewicz A.
), s. 20-24
artykuł:
Rynek przetworów owocowych i warzywnych
(
Nosecka B.
), s. 28-30
artykuł:
Współczesne poglądy na właściwości przeciwutleniające soków owocowych i warzywnych
(
Mitek M.
,
Kalisz S.
), s. 37-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.