PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 57, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 57, nr 3
artykuł:
Perspektywy dodatków do żywności
(
Rutkowski A.
), s. 2-6
artykuł:
Żywność funkcjonalna przyszłość, perspektywy, trendy
(
Cygan P.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Świderski F.
), s. 12-15
artykuł:
Inulina i inulinazy właściwości, zastosowania, perspektywy
(
Skowronek M.
,
Fiedurek J.
), s. 18-20
artykuł:
Skrobie modyfikowane we wsadach owocowych, majonezach, dresingach
(
Schube V.
,
Kaliszan E.
,
Ratusz K.
), s. 22-23
artykuł:
O substancjach dodawanych do żywności bez nadmiernej naukowości
(
Duda Z.
), s. 30-32
artykuł:
Innowacje produktowe w opinii konsumentów
(
Górska-Warsewicz H.
), s. 34-36
artykuł:
Elektroniczny nos analiza substancji lotnych zawartych w żywności
(
Caban K.
,
Chojak M.
,
Kulesza P.J.
), s. 37-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.