PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 56, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Wydawnictwo SIGMA-NOT
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 56, nr 9
artykuł:
Problemy w wykrywaniu bakterii Salmonella w żywności
(
Czajkowska D.
,
Sikorska I.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 2-6
artykuł:
Ocena mikrobiologiczna tusz oraz skuteczności mycia i dezynfekcji
(
Wojtoń B.
), s. 7-8
artykuł:
Nowe produkty mięsne. Cz. II. Opracowywanie i komercjalizacja nowych produktów mięsnych
(
Bartnikowska E.
,
Zawadzka K.
), s. 10-12
artykuł:
Właściwości oszczypków z mleka owczego, krowiego i mieszaniny mleka krowio-owczego
(
Wszołek M.
,
Bonczar G.
), s. 14-19
artykuł:
Modele żywienia w gospodarstwach domowych
(
Adamczyk G.
), s. 24-24
artykuł:
Efektywne pochłaniacze tlenu do opakowań produktów spożywczych
(
Korzeniowski A.
,
Foltynowicz Z.
,
Kozak W.
), s. 30-31
artykuł:
Komputerowe sterowanie w przemyśle spożywczym
(
Piotrowski D.
,
Jakubczyk E.
), s. 36-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.